Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πως θα αποκτήσετε πιο πυκνές βλεφαρίδες!


Αν θέλετε να έχετε πιο πλούσιες-πυκνές βλεφαρίδες, που θα μαγνητίζουν, ακολουθήστε τους παρακάτω φυσικούς τρόπους:

  • Φροντίστε να παίρνετε στο γεύμα σας βιταμίνη B και D. Η έλλειψη βιταμινών από τον οργανισμό σας μπορεί να προκαλέσει το αραίωμα των βλεφαρίδων. Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλέσεως, οι ξηροί καρποί, το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση στη διατροφή σας αν θέλετε να έχετε υπέροχες πυκνές βλεφαρίδες.
  • Ξεχάστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, υπάρχει πάντα ο φόβος να "κοπούν" πολλές με αυτό τον τρόπο. Μην κάνετε υπερβολές με την μάσκαρα, 2 στρώσεις μάσκαρα είναι αρκετές.
  • Καθαρίζετε προσεκτικά και σχολαστικά τις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ. Αν ξεμείνετε από ντεμακιγιάζ ματιών, χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο το οποίο διαλύει τους κόμπους που δημιουργεί η μάσκαρα. 
  • Δοκιμάστε καστορέλαιο, δαφνέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο. Τα έλαια αυτά μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τις βοηθούν να μακρύνουν, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Το καστορέλαιο είναι ένα από τα ιδανικά, φυτικά λάδια για την τόνωση των βλεφαρίδων και των φρυδιών, αρκεί να μην παρουσιάζετε αλλεργία στο συγκεκριμένο λάδι. Κάντε ένα τεστ ευαισθησίας, βάζοντας λίγο πίσω από το αυτί σας και περιμένετε για 24 ώρες. Αν δεν παρουσιάσετε καμμία αλλεργία μπορείτε να προχωρήσετε.

Χρήση:
Βάλτε λίγη ποσότητα με καστορέλαιο σε μια άδεια μάσκαρα, αφού την καθαρίστε πολύ καλά και σχολαστικά τόσο το βουρτσάκι, όσο και η θήκη του, ώστε να μην υπάρχει ίχνος από χρώμα. Ακουμπήστε το βουρτσάκι με καστορέλαιο στις άκρες των βλεφαρίδων, σχεδόν κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας. 

Δεν χρειάζεται πολλή ποσότητα, λόγω βαρύτητας θα καλύψει όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Αν θέλετε πιο πυκνά φρύδια, μην ξεχάσετε να περάσετε και αυτά με καστορέλαιο. Κοιμηθείτε με αυτό και το πρωί πλυθείτε κανονικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιείσετε 3-4 φορές την εβδομάδα. 

Συμβουλές:
  • Αν εισχωρήσει στο μάτι σας, έστω και ελάχιστη ποσότητα θα σας τσούξει, αμέσως ξεβγάλτε με λίγο νερό ή χρησιμοποιείστε μια αμπούλα με φυσικά δάκρυα.
  • Για να έχετε αποτελέσματα πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνά. Σε λίγο καιρό οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σας θα είναι πιο πλούσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου