Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το τέλειο ίσιωμα, χωρίς καν να στεγνώσετε τα μαλλιά σας!



Όλες μας έχουμε ένα συγκεκριμένο θέμα με τα μαλλιά μας, το οποίο φυσικά είναι απόρροια της γυναικείας φύσης! Προκειμένου λοιπόν να είναι στιλάτα,υγιή και εντυπωσιακά, είμαστε ικανές να κάνουμε τα πάντα και να ξοδέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε.

Ωστόσο, όσο κι αν το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό και όμορφο, τα προϊόντα styling, το σεσουάρ αλλά και τα διάφορα σίδερα ισιώματος,καταστρέφουν ανεπανόρθωτα την τρίχα προκαλώντας ψαλίδα και θαμπάδα! Αν λοιπόν θέλετε το τέλειο ίσωμα στα μαλλιά σας, σας έχουμε τη λύση και μάλιστα χωρίς καν να τα στεγνώσετε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε ένα δοχείο ψεκασμού και να ρίξετε μέσα 2/3 του δοχείου νερό και 1/3 γάλα! Αφού ανακατέψετε το μείγμα, περάστε το στα μαλλιά σας λίγο πριν λουστείτε και αφήστε το για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά και απλά αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά! Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σας εντυπωσιάσει αλλά θα κρατήσει μέχρι το επόμενο λούσιμο!

(Πηγή: www.queen.gr)

9 σχόλια:

  1. το έχετε δοκιμάσει και πετυχαίνει πράγματι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θάλεια μου το γάλα έχει και θεραπευτικές ιδιότητες και οι πρωτεΐνες που περιέχει, κάνουν καλό στην τρίχα. Ενυδατώνει και τρέφει τα ξηρά μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής, και προωθεί την υγιή τους ανάπτυξη. Δοκίμασε το μείγμα που έγραψα παραπάνω και μόλις τα ξεπλύνεις, θα δεις πόσο έχουν μαλακώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ πολύ!! και συγχαρητήρια για το site!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ευχαριστώ πολύ κούκλα μου... να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια ιδεα!!Θα το δοκιμασω!αν και πιστευω με γαλα καρυδας θα ηταν ποιο ιδανικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία μου έχεις δίκιο για το γάλα καρύδας και σου προτείνω να το δοκιμάσεις! Το γάλα καρύδας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, κάλιο και φυλλικό οξύ (μια φυσική πηγή βιταμίνη Β9) καθώς και απαραίτητα λιπαρά, ανόργανα άλατα, σίδηρο και μαγγάνιο τα οποία είναι πολύτιμα και ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη, την ενυδάτωση, την ενίσχυση της υφής και της λάμψης των μαλλιών, όπως και την πρόληψη της τριχόπτωσης. Απλά προσπαθώ να σας δίνω οικονομικές συνταγές ομορφιάς, γιατί το γάλα καρύδας είναι πιο ακριβό και μπορείς να το βρεις μόνο σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Ελενα για τις πληροφοριες!!Γενικα ασχολουμε με ολα αυτα χρονια.
      Το γαλα καρυδας ευτυχως το βρισκουμε πια και σε μεγαλα σουπερ οχι ομως βιολογικο.
      Εγω αυτο που λατρευω μιας και λεμε για καρυδα ειναι το λαδι της!!Ειναι καταπληκτικο και πολυ οικονομικο!!

      Διαγραφή
    2. Και γω λατρεύω το λάδι καρύδας Σοφία μου! Μόλις μου έδωσες μια ωραία ιδέα ... να ετοιμάσω ανάρτηση με συνταγές ομορφιάς με το λάδι καρύδας!! Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Θα τις περιμενω με μεγαλη χαρα!!

      Διαγραφή