Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

3 φυσικά έλαια για να εξαφανίσετε τις ραγάδες σας!


Είναι αντιαισθητικές και σχεδόν πάντα αποτελούν μαζί με την κυτταρίτιδα, τις κυριότερες πηγές της γυναικείας ανασφάλειας για το σώμα. Ο λόγος για τις ραγάδες που εδώ και καιρό δε λένε να αποχωριστούν το σώμα σας! Τι κι αν είστε σε καλό δρόμο για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά των διακοπών, τι κι αν κατεβήκατε νούμερο στα ρούχα σας, οι αντιαισθητικές λευκές γραμμές συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν; Όχι πιά! Αυτή είναι η συνταγή για το πιο ανέξοδο φυσικό λαδάκι για μασάζ που θα εξαφανίσει και θα προλάβει την εμφάνιση των ραγάδων!

Το μυστικό του κρύβεται στην ανάμειξη 3 φυσικών ελαίων, που δρουν αποτελεσματικά κατά των ραγάδων!

Θα χρειαστείτε:

1/4 φλιτζάνι έλαιο καρύδας
1 κουταλιά της σούπας έλαιο αλόης βέρα ή αν δεν βρείτε, χρησιμοποιήστε gel
1 κουταλιά της σούπας έλαιο βιταμίνης Ε
Κι ένα γυάλινο μπουκάλι ή βαζάκι για να αποθηκεύσετε το μείγμα

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι και στη συνέχεια ρίχνετε λίγη ποσότητα στα χέρια σας. Απλώνετε πάνω στις ραγάδες, σε όποιο σημείο του σώματός σας κι αν βρίσκονται και κάντε μασάζ με ήπιες μεγάλες κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί το μείγμα από το δέρμα σας.

Μπορείτε να αφήσετε το λάδι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, για καλύτερη απορρόφηση! Και μη ξεχνάτε, το μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος σε όποιο σημείο του δέρματός σας κι αν κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου