Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Σούπερ φυσική συνταγή για την κυτταρίτιδα!



Το θέμα κυτταρίτιδα απασχολεί συνέχεια τις γυναίκες! Αν θέλετε, λοιπόν, να την εξαφανίσετε θα πρέπει να πίνετε άφθονες ποσότητες νερό μέσα στη μέρα, να τρέφεστε υγιεινά, να γυμνάζεστε τακτικά και φυσικά να μην ξεχνάτε να κάνετε scrub τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Η παρακάτω συνταγή κάνει θαύματα! Τα αιθέρια έλαια θα τονώσουν την επιδερμίδα σας και το αλάτι σε συνδυασμό με το αμυγδαλέλαιο θα την απολεπίσoυν άψογα. Πάμε να δούμε πώς θα την φτιάξετε!

Θα χρειαστείτε: 110γρ. χοντρό αλάτι, 2 κ.σ αμυγδαλέλαιο, 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας.

Εκτέλεση: Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα πλαστικό μπολ και τα ανακατεύετε καλά. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί είναι έτοιμο προς χρήση. Βρέχετε το δέρμα σας με χλιαρό νερό, παίρνετε μικρή ποσότητα από το μείγμα και κάνετε με αυτό κυκλικές κινήσεις στα προβληματικά σημεία. (Προσοχή: Μην το χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο, ούτε σε ερεθισμένο ή καμένο δέρμα). Ξεπλένετε με δροσερό νερό, σκουπίζετε κανονικά το σώμα σας και έπειτα εφαρμόζετε την ενυδατική σας. Τόσο απλά και εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου