Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Κάντε τις πανάδες παρελθόν με αυτές τις 3 Φυσικές συνταγές



Οι πανάδες είναι κάτι που αργά ή γρήγορα απασχολεί όλες τις γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ακόμη και σε μικρές ηλικίες λόγω της υπερέκθεσης στον ήλιο. Όποιος και αν είναι ο λόγος που εμφανίζονται, υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι να τις εξαφανίσουμε και μάλιστα πολύ οικονομικά!

Σήμερα σας δίνω 3 απλές φυσικές συνταγές: ένα καθαριστικό προσώπου, μια μάσκα και έναν ορό. Αν ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα ευλαβικά, πολύ σύντομα θα δείτε αξιοσημείωτα αποτελέσματα!

Βήμα πρώτο: Καθαριστικό προσώπου
1 ροδάκινο
χυμό από ένα λεμόνι
1 κούπα υγρό σαπούνι Μασσαλίας
1 κ.σ. αλάτι

Πολτοποιώ το ροδάκινο, προσθέτω το χυμό λεμόνι και τα υπόλοιπα υλικά. Εφαρμόζω σε ελαφρά υγρό πρόσωπο κάνοντας απαλό μασάζ και ξεπλένω. Κρατά 2 μέρες στο ψυγείο.

Βήμα δεύτερο: Μάσκα προσώπου
1 μικρό μήλο
ξύσμα από μισό λεμόνι
2 κ.σ. γάλα σε σκόνη

Το ξύσμα το ανακατεύω με το γάλα και το κρατάω στο ψυγείο έως 1 εβδομάδα. Όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω, πολτοποιώ ένα μικρό μήλο και ανακατεύω με το γάλα και το ξύσμα να κάνει μια πάστα. Απλώνω σε καθαρό πρόσωπο και αφήνω 15 λεπτά να δράσει. Αφαιρώ απαλά με χλιαρό νερό.

Βήμα τρίτο: Ορός αλόης
Μισή κούπα αλόη (φρέσκο ζελέ από φύλλο)
μισή κούπα έλαιο αβοκάντο
1 κάψουλα βιταμίνη Ε

Ανακατεύω σε ένα βαζάκι όλα μαζί και ανακινώ καλά πριν τη χρήση. Απλά εφαρμόζω σε καθαρό πρόσωπο σαν κρέμα. Δεν ξεβγάζεται. Κρατά μέχρι μια εβδομάδα στο ψυγείο.

Οι τρεις αυτές συνταγές συνδυάζουν τη δράση των οξέων φρούτων και του γαλακτικού οξέως. Κάνουν μικροαπολέπιση και λευκαίνουν το δέρμα απαλά. Το έλαιο αβοκάντο είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες με πανάδες και ενυδατώνει σε βάθος στο τέλος της θεραπείας που σας έδωσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου