Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

10 περίεργα star τρικ ομορφιάς!

Οι celebrity beauty experts μοιράζονται τα παράξενα μυστικά τους και μεις σας αποκαλύπτουμε μερικές απρόσμενες συμβουλές!



1. Κέτσαπ για χρώμα στα μαλλιά

Αν έχεις κολυμπήσει σε πισίνα με πολύ χλώριο και τα ξανθά μαλλιά σου έχουν πάρει μια άσχημη πρασινωπή απόχρωση, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κέτσαπ πριν λουστείς. Άπλωσέ τη στα μαλλιά σου και άφησέ τη για ένα δυο λεπτά προτού την ξεβγάλεις με ζεστό νερό. Το κόκκινο χρώμα θα βοηθήσει να εξουδετερωθεί το πράσινο,επαναφέροντας στα μαλλιά σου τη χρυσή τους λάμψη.

2. Αλουμινόχαρτο

Για να δώσεις ένα ωραίο σπάσιμο στα μαλλιά σου χρησιμοποίησε φύλλα από αλουμινόχαρτο.
Στρίψε 15 φύλλα αλουμινόχαρτου σε λωρίδες φάρδους 7,5 εκατοστών – όσο πιο λεπτά, τόσο πιο σφιχτές θα είναι οι μπούκλες.
Τύλιξε τούφες μαλλιών γύρω από τις λωρίδες και ένωσε μεταξύ τους τις άκρες του αλουμινόχαρτου για να τις ασφαλίσεις. Φύσηξε ζεστό αέρα με το πιστολάκι σου για τρία με πέντε λεπτά σε όλο σου το κεφάλι για να ενεργοποιήσεις τις μπούκλες – το αλουμινόχαρτο θα απορροφήσει θερμότητα και θα παραμείνει ζεστό για περίπου πέντε λεπτά. Όταν κρυώσει, ξετύλιξε τα μαλλιά σου και απόλαυσε την ελαστικότητα και τον όγκο τους.

3. Συμπυκνωμένο γάλα για ανταύγειες

Η hair colourist Lea Harrison όταν κάνει τις κατάξανθες ανταύγειες της απλώνει συμπυκνωμένο γάλα στο δέρμα του κρανίου. “Αυτό προλαμβάνει τον ερεθισμό και μαλακώνει το δέρμα, το οποίο μπορεί να τσούζει από την επαφή με το οξυζενέ”, λέει η Harrison.

4. Μαντιλάκια με μαλακτικό για ρούχα κατά του φριζαρίσματος

Αυτά τα μαντιλάκια που μαλακώνουν τα ρούχα είναι εξαιρετικά για να διώχνουν τον ηλεκτρισμό από τα μαλλιά σου μετά από το χτένισμα. Πέρασέ τα απαλά στα μαλλιά σου από τις ρίζες προς τις άκρες – το αποτέλεσμα είναι όμορφες, χωρίς στατικό ηλεκτρισμό τρέσες.

5. Διαφανής μεμβράνη για self tan

Αν βασανίζεσαι για να καλύψεις την πλάτη σου όταν απλώνεις αυτομαυριστικό προϊόν, κόψε ένα μεγάλο κομμάτι διάφανης μεμβράνης, άπλωσέ το στο πάτωμα και βάλε στο κέντρο του λίγη μους ή κρέμα αυτομαυρίσματος.
Στάσου μπροστά από τη μεμβράνη, πιάσε μια άκρη της με το κάθε σου χέρι και άπλωσε την κρέμα στην πλάτη σου κάνοντας τις ίδιες κινήσεις που κάνεις για να σκουπίσεις την πλάτη σου με μια πετσέτα.

6. Κουταλάκι για μωρά για ντεμακιγιάζ βλεφαρίδων

Η make up artist Kabuki έχει ένα πλαστικό βρεφικό κουταλάκι στο kit της με τις ψεύτικες βλεφαρίδες. “Είναι τέλειο εργαλείο για να ξεβάφεις τις βλεφαρίδες”, λέει. Κράτησε το κουτάλι κάτω από τις βλεφαρίδες και χρησιμοποίησε ένα καθαρό βουρτσάκι για να απλώσεις ένα make-up remover χωρίς λάδι επάνω στις βλεφαρίδες.
Το make-up remover και η μάσκαρα τρέχουν στο κουτάλι και μακριά από το πρόσωπο, έτσι οι ψεύτικες βλεφαρίδες μένουν στη θέση τους. Μένει επίσης στη θέση του τα υπόλοιπο μακιγιάζ των ματιών. Η Kabuki συνεργάζεται με την Kylie, τη Madonna και τη Gwen Stefani.

7. Τζελ μαλλιών και σελοτέιπ

Όταν ο make-up artist Kabuki έφτιαξε το πρόσωπο της Lady Gaga για τα MTV Video Music Awards του 2009, χρησιμοποίησε πολύ μαύρο glitter γύρω από τα μάτια της.Στερέωσε το glitter με τζελ μαλλιών χωρίς αλκοόλ και για να καθαρίσει τα υπολείμματα του glitter από το πρόσωπό της χρησιμοποίησε σέλοτεϊπ.

8. Γυναικείο καθαριστικό για ντεμακιγιαζ προσώπου

Η make up artist Issidora καθαρίζει το πρόσωπό της και αφαιρεί το make up χρησιμοποιώντας προϊόντα καθαρισμού για την ευαίσθητη γυναικεία υγιεινή. “Μπορεί να ακούγεται παράξενο, είναι όμως ένα γυναικολογικά εγκεκριμένο προϊόν που δεν περιέχει σαπούνι”, λέει. “Αφρίζει όμορφα και αν το χρησιμοποιήσεις με μια λούφα, δεν θα απομακρύνει απλά κάθε ίχνος make up αλλά θα κάνεις και απολέπιση”.

9. Κρέμα σώματος στα μαλλιά

Όταν δεν έχεις σέρουμ, μους ή σπρέι λάμψης και τα μαλλιά σου είναι φριζαρισμένα και πετάνε, πρόσφερέ τους λάμψη και γυαλάδα με ένα μη αρωματισμένο body butter. Τρίψε μια ποσότητα σε μέγεθος ρεβυθιού στις παλάμες σου και πέρνα τις άκρες των μαλλιών σου. Θα γίνουν πολύ απαλά και θα ενυδατωθούν στο λεπτό.

10. Μολύβι

Ένα από τα καλύτερα κόλπα της make up artist Ariane Poole όταν έχει να κάνει με ψεύτικες βλεφαρίδες είναι να τις τυλίγει γύρω από ένα μολύβι πριν τις χρησιμοποιήσει. Πολλές φορές οι βλεφαρίδες έχουν μείνει ίσιες στο κουτί τους πολύ καιρό και έχουν χάσει την καμπυλότητά τους, έτσι δεν ταιριάζουν καλά στο βλέφαρο και μπορεί να ξεκολλήσουν. Τυλίγοντάς τις γύρω από το μολύβι σπάει ελαφρά η βάση τους και έτσι ταιριάζουν καλύτερα στο βλέφαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου