Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Spray μαλλιών για την θάλασσα!



Σωστά λένε πως τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μας προσφέρονται τσάμπα. Ο ήλιος, η θάλασσα, το καλοκαίρι είναι απολαύσεις που μπορούμε να έχουμε χωρίς να ξοδέψουμε κάτι, ή να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα!

Ξέρω το μυστικό να αποκτήσουμε το πιο "ποθητό" χτένισμα του καλοκαιριού, τα κυματιστά μαλλιά παραλίας, χωρίς να χρειαστούμε κομμωτήριο ή ακριβά προϊόντα styling αφού δεν έχουμε πάντα την οικονομική δυνατότητα να τ'αγοράζουμε!! 

Θέλετε να μάθετε γιατί το συγκεκριμένο look λέγεται παραλίας; Γιατί έχει ένα φυσικό κατσάρωμα στα μαλλιά το οποίο δημιουργείται από το αλάτι..... το αλάτι της θάλασσας! Γι'αυτό μετά τη βουτιά σας στη θάλασσα, όταν τα μαλλιά στεγνώνουν από τον ήλιο, αποκτούν ένα φυσικό "σπάσιμο" που δύσκολα μπορούμε να καταφέρουμε χτενίζονταν τα μόνες μας!

Με χαρά θα σας γράψω ένα μαγικό spray μαλλιών για κυματιστά μαλλιά σαν να φύγατε μόλις από την παραλία! Ελπίζω να σας βολέψει, όπως βόλεψε και εμένα!!

Υλικά:
1 κούπα ζεστό νερό
3 κουταλιές σούπας αλάτι
1 κ. σ. τζελ μαλλιών (όποιο θέλετε)
1/2 κ. σ. conditioner ή ένα leave-in
Μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα

Εκτέλεση: Βάλτε σε ένα spray μπουκάλι (εγώ άδειασα ένα παλιότερο hair spray που δε χρησιμοποιούσα και κράτησα το μπουκάλι) και ανακινήστε το νερό με το αλάτι για να ενσωματωθούν. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά…. και είναι έτοιμο! Ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά με γενναίες δόσεις (όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο) και ταυτόχρονα “τσαλακώστε τα”.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή! Σίγουρα θα το δοκιμάσω! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ Βασιλική μου.... να΄σαι καλά! Φιλιά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή